cafe stjørdal - Nrk spiseforstyrrelser

familien. Rommet jeg har sett mørkest på å pakke fordi det er så mye. Og jeg koste meg minst like mye. Det var ikke offisielt planlagt som en date men i skole dag når jeg ser tilbake på det så kunne det fint ha vært kalt det. Lillemor fikk sovet litt her også før det var en ny runde med kos med familien. Det har vært litt stille her inne. Noe som i grunn er ganske deilig. Stine For to år på denne dagen. Men ekstra fire stas var det å skulle ha med oss den fantastiske lille jenta vår. Join on Facebook, jeg synes det er så utrolig gøy at vi begge to har fått babyer samtidig. Og det er vel egentlig en selvfølge. Helt greit i helgen det altså. Jeg har enda ikke fått prøvd det nye treningstøyet men det blir nok innen uka er slutt. Mange flere gode år skal det bli. Da jeg var liten pleide vi ofte å dra opp på ei seter her i Levanger hvor de på sommerstid har dyr gående ute på tunet og viking åpent for kjøp av kaffe og kjevlekaker. Uten at vi visste noe på forhånd skulle NRK sommertoget komme til Steinkjer denne dagen så her var det masse folk og aktiviteter. Selv om hun kanskje ikke skjønner så veldig mye enda.

Vi brukte ikke så mye tid her siden vi var mer gira på å komme oss tilbake til campingen. Også hadde han kjøpt med ei kurv med jordbær som vi skulle kose cafe stjørdal oss med senere på dagen. Vi var hjemom å tok på oss noe lettere klær så gikk turen videre for den tradisjonelle grillingen som vi alltid har på 17 mai hos mamma og dem. Nå som jeg har fått brukt dem minmap noen dager angrer jeg ikke ett sekund på kjøpet. Mye av tingene våre står allerede i esker så det ser veldig rotete ut cafe for øyeblikket. Så onsdag hentet vi vognen, det var ordnet med både quiz. City, trondheimairport, endelig har jeg fått somlet meg til å ta noen bilder av leiligheten vår til dere. Så vi koset oss i buene rundt på bondens marked. Så gøy å se hvor ivrig hun blir når hun er i nærheten av dyr. Noe som ikke er fullt så koselig. Mandager er egentlig ganske digg, selv om vi ofte prøver å kose oss sammen i hverdagen så ble det likevel det lille ekstra denne dagen.

Tog trondheim stjørdal

Så vi tenker stjørdal å ta oss en tur i bassenget med Lillemor. Fredag ettermiddag satte vi kursen mot hytta på fjellet i ett nydelig høst vær. Ferden starter tidlig i morgen tidlig. Lørdagen begynte rolig med grøt og litt lek. Nå er det ikke så veldig ofte at jeg investerer i nytt treningstøy men nå har jeg hatt lyst på noe nytt en god stund og tenkte at nå som sommeren nærmer seg kan det være fint å bruke muligheten til å oppdatere treningsgarderoben litt. En ting jeg savner litt er ett større kjøkken.

Vi var super heldig med været både fredag og lørdag. Etter en alt for lang periode med regn og ruskevær har det vært deilig å kjenne sommersola steike på kirke kroppen. Til tross for litt mindre plass enn tidligere bosted har vi likevel fått plass til alt sammen. Og enda flere som det går an å komme seg til på kort tid. Som jeg gleder meg, har sikkert pakket alt for mye for noen dager borte men heller litt for mye enn for lite til tross for at vi sikkert får lånt oss vaskemaskin om det skulle vært nødvendig. Slenger med noen bilder av uteområdet der slektstreffet var i helgen. Gleder meg til å vise dere. Og vi var så heldige at været holdt seg like fint hele helgen.

Dnb eiendom stjørdal

Temperaturen er ikke så verst ute cafe stjørdal i dag heller. Og ute området er bare helt fantastisk. Det ble en rolig kveld hvor Lillemor sovnet litt senere enn vanlig. Planen min er å få opp en bildevegg over skjenken etter hvert. I fjøset har de ordnet skikkelig fine selskapslokaler hvor vi spiste. Men det blir med tiden, jeg vil si vi har fått utnyttet gangen til det fulleste. Men i dag blåser det litt mer enn det gjorde i går. Men etter hun sovnet koset vi voksne oss med litt snacks og spill Lørdagen dro vi inn til Steinkjer hvor vi møtte en kompis av Vidar og hans lille familie..

I dag skal jeg og Lillemor til Trondheim for å hilse på en liten prins som kom til i april. Derimot har vi utrolig mye skap plass på kjøkkenet. Kjenner det er veldig koselig at mange slutt kryssord synonym av de rundt oss har fått og skal ha små som blir på alder med vår frøken. Pluss bod som kommer godt med. To år senere sitter vi her men ikke alene. Så det er bare å komme i gang. Og det er utrolig deilig, vi har og verdens nydeligste jente sammen med oss som ble hele 6 måneder på søndag. Jeg gleder meg utrolig masse nå og kjenner at det skal bli godt å komme seg til rette på ett nytt sted. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg og Vidar diskuterer om jeg har stjålet eller bare lånt sandalene hans. Jeg og Lillemor trillet oss en tur til mormor og morfar oldemor og oldefar tidligere i dag.

Beslektede cafe stjørdal sider: